Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Referenssit

Tiimimme tekee salaojitusta ja sadevesijärjestelmiä kaiken kokoisiin kohteisiin Uudenmaan alueella. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä asiakkaista että taloyhtiöistä. Teemme työmme ammattitaidolla ja ylpeydellä kohteiden erityispiirteet huomioiden. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Tutustu suosittelukohteisiimme ja näe työnjälkemme kuvina!

Varaa kartoituskäynti

Referenssit

80-luvun omakotitalon salaojien ja sadevesijärjestelmän uudistus – Helsinki

Kohde on 80 luvulla rakennettu yksitasoinen ja matalaperusteinen omakotitalo. Kohteeseen suoritettiin salaojat, sekä sadevesijärjestelmän saneeraus.

Lue lisää

Kerrostalon salaojien ja sadevesijärjestelmän täydellinen uusiminen – Espoo

Kohde on yli 50 huoneiston kerrostalo Espoossa, jossa Finn Ojien toimesta suoritettiin salaojien ja sadevesijärjestelmän täydellinen uusiminen sekä pintavesien uudelleenohjaus.

Lue lisää

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät sekä tukimuurin saneeraus, Asunto-osakeyhtiö, Helsinki

Kohteena oli neljän asunnon asunto-osakeyhtiö sekä luhtitalo, johon taloyhtiö päätti uusia salaoja- ja sadevesijärjestelmät kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Salaojat Isodrän-tuotteilla neljän paritalon taloyhtiöön, Espoo

Finn Ojat toteutti tähän neljän paritalon taloyhtiöön salaojat Isodrän-menetelmällä*. Kaivuusyvyys oli kolmessa talossa yhden metrin ja yhdessä talossa peräti kolme metriä.

Lue lisää

Sadevesi- ja salaojajärjestelmän uudistus 50-luvun omakotitaloon – Espoo

50-luvulla rakennetun omakotitalon salaojajärjestelmä oli aikansa elänyt ja tuli tiensä päähän, johon Finn Ojat toteutti taloon uudet salaoja- ja sadevesijärjestelmät.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen kartoituskäynti

Finn Ojat Oy:n kokeneet ammattilaiset taitavat salaojitukset, sadevesijärjestelmien asennukset, hulevesijärjestelmät sekä muut työmaasi kaivuutyöt. Laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesijärjestelmät suojaavat kotiasi maaperän ja sadevesien aiheuttamalta kosteudelta pidentäen rakennuksen ikää.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.