Referenssit

Tiimimme tekee salaojitusta ja sadevesijärjestelmiä kaiken kokoisiin kohteisiin Uudenmaan alueella. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä asiakkaista että taloyhtiöistä.

Teemme työmme ammattitaidolla ja ylpeydellä, kohteiden erityispiirteet huomioiden. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Tutustu suosittelukohteisiimme ja näe työnjälki kuvina!

Sadevesi- ja salaojajärjestelmät

Yksityisasiakas, Espoo

Tämän 50-luvulla rakennetun talon salaojajärjestelmä oli aikansa elänyt ja tuli tiensä päähän. Vesi pääsi talon kellariin ja aiheutti riskin kosteusvaurioille. Finn Ojat toteutti taloon uudet salaoja- ja sadevesijärjestelmät. Asiakas oli niin tyytyväinen tulokseen, että kaivajat ja asentajat saivat kiitokseksi viinipullot! Tyytyväinen asiakas on tilannut Finn Ojilta myös lisätöitä.

Salaojat Isodrän-tuotteilla

Taloyhtiö, Espoo

Finn Ojat toteutti tähän neljän paritalon taloyhtiöön salaojat Isodrän-menetelmällä*. Kaivuusyvyys oli kolmessa talossa yhden metrin ja yhdessä talossa peräti kolme metriä. Taloyhtiö päätyi salaojaremonttiin, kun kellariin alkoi tulla vettä. Vanhojen salaojien käyttöikä oli loppunut, eivätkä ne enää toimineet. Kohde valmistui kahdeksassa viikossa.

*Isodrän-levy on salaojiin asetettava lämpö- ja kosteuseriste maanvastaisiin rakenteisiin.

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät sekä tukimuurin saneeraus

Asunto-osakeyhtiö, Helsinki

Kohteena oli neljän asunnon asunto-osakeyhtiö sekä luhtitalo. Päätyasunnon kellaritiloihin oli syntynyt kosteusvaurioita. Tämän johdosta taloyhtiö päätti uusia salaoja- ja sadevesijärjestelmät kokonaisuudessaan.

Samalla pihalle saneerattiin korkoerojen vuoksi myös tukimuuri. Taloyhtiön edustaja oli niin tyytyväinen Finn Ojien työhön ja lopputulokseen, että on suositellut Finn Ojia muille kohteille, jotka on myös jo tehty Finn Ojien toimesta.

Kiinnostuitko? Pyydä kohteestasi tarjous salaoja- ja sadevesijärjestelmien ammattilaisilta!