Rahoitusratkaisut

Tarjoamme reiluja rahoitusratkaisuja urakkasi maksuun

Salaojitus, sadevesijärjestelmät ja tonttisi kaivuutyöt onnistuvat kauttamme myös rahoituksella antaen sinulle taloudellista joustavuutta rakennusurakan toteutukseen. Ammattimaisesti toteutettu salaoja- ja sadevesijärjestelmä on sijoitus, joka pidentää talon ikää ja auttaa välttymään tulevilta remonteilta. Palvelumme on saatavilla rahoituksella koko toiminta-alueellamme Uudellamaalla.

Joustavat rahoitusratkaisumme antavat mahdollisuuden maksaa remonttiurakan juuri sinulle sopivissa erissä. Käytössäsi on aina kiinteä kuukausierä, johon eivät korkojen muutokset vaikuta.

Finn Ojat -rahoituksen ennakkopäätöshakemuksen tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Voit tehdä tunnistautumisen Santanderin palvelussa seuraavien pankkien tunnuksilla: Aktia, S-Pankki, Nordea, Danske Bank, Sp/Pop, Handelsbanken, OP-Pohjola, Ålandsbanken, Säästöpankki ja Mobiilivarmenne.

Joustavaa maksuaikaa

Rahoitusta haet helposti haluamallesi remontille yksin tai yhdessä – sinulle sopivissa erissä. Käytössäsi on aina kiinteä kuukausierä, mihin eivät korkojen muutokset vaikuta. Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa liikkeeseen.

Rahoitus lyhyesti:

  • Kortiton kertaluotto
  • Ei vakuuksia
  • Lainasumma 1 000 €- 40 000 €
  • Luottoaika jopa 84 kuukautta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
  • Allekirjoitettu sopimus ei vielä edellytä ostamista

Rahoituksen hakeminen

  1. Valitse haluttu summa ja tee rahoitushakemus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2.  Saat luottopäätöksen saman tien
  3. Allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Haethan riittävän suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko remontin kustannukset. Lopullinen rahoituksen summa määrittyy vasta kaupanteon yhteydessä eikä sinua veloiteta turhasta. Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle.

OP-rahoitus

Op-rahoitus tarjoaa joustavuutta remotti- tai rakennusurakkaasi. Esimerkiksi 20 000 euron luotto 59 maksuerällä OP-prime viitekorolla tarkoittaa noin 420 euron kuukausierää.
Hae rahoitusta tästä.

Santander rahoitus

Santander

Santander tarjoaa reilun luoton urakan maksuun. Luoton maksimiaika on 84 kuukautta, kun lainasumma on 6000-40 000 euroa ja 60 kuukautta kun lainasumma on 1000-5000 euroa. Hae rahoitusta tästä

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Katso vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tästä.

Voit saada kotitalousvähennystä kodissa tai vapaa-ajanasunnossa teetetystä kunnossapito- tai perusparannustyöstä. Lue lisää aiheesta vero.fi-sivulta.

Ota askel lähemmäs remontti- tai rakennusurakkasi toteutumista ja lähetä luottohakemus. Pyydä tarjous kohteestasi Finn Ojien tiimiltä!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.