Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät suojaavat taloa kosteusvaurioilta

Jos tontille kertyviä sadevesiä ei hallita oikein, ne muodostavat pihamaalle lammikoita ja voivat aiheuttaa ajan myötä tuhoisia kosteusvaurioita talon rakenteisiin. Talon sadevesijärjestelmän tehtävä onkin ohjata sadevedet turvallisesti oikeaan osoitteeseen. Finn Ojat toteuttaa laadukkaat sadevesijärjestelmät, jotka pitävät pihoilta ja rakenteista liiat kosteudet loitolla suojaten siten rakennuksia. Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella.

Täysi palvelu kartoituksesta sadevesiputkien ja kaivojen asennukseen

Meille on tärkeää tarjota laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua, jolloin saat kaiken tarvittavan avun yhdeltä toimijalta taaten urakkasi etenemisen ajallaan. Finn Ojat Oy:n sadevesijärjestelmiin kuuluvat kaikki tarvittavat kaivuut sekä sadevesiputkien ja kaivojen asennukset. Ennen urakan aloitusta teemme mielellämme tontillesi maksuttoman kartoituskäynnin, jotta voimme arvioida työn laajuuden kustannuksineen. Työskentelemme niin remontti- kuin uudiskohteissa, joten rakennuksen iällä tai nykyisten järjestelmien kunnolla ei ole merkitystä.

Teemme myös kuntokartoituksia, jotka kattavat sadevesiputkien tarkistukset sekä tarpeen mukaan myös salaojien kunnon kartoituksen. Käytössämme on viemärikamera, jonka avulla pystymme näkemään maanalaisten salaojaputkien kunnon. Finn Ojilta laadukas salaojitus sekä työmaan kaivuutyöt.

Kaipaako salaojitus kunnostusta?

Talon sadevesijärjestelmien lisäksi rakennuksella tulee olla toimivat salaojat – me hoidamme sinulle myös nämä ratkaisut! Ota yhteyttä ja kysy toki muistakin tarvitsemistasi kaivinkonetöistä. Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen seuduilla. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.