Salaojitus

Hyvin tehty salaojitus suojaa taloasi

Salaojitus on tärkeimpiä talon rakentamiseen kuuluvia vaiheita, jossa maan alle kaivetaan salaojaputki, joka pitää rakennettavan alueen ja rakennuksen perustukset kuivina. Salaojat ennaltaehkäisevät rakennuksen perustusten ikäviä kosteus-, home- ja routavauriota, pidentäen siten rakennuksen ikää.   

Ammattilaisen suorittama salaojitus tehdään aina kohteen ja ympäristön erityispiirteet huomioiden. Salaojajärjestelmään kuuluvat maanalaiset salaojaputket ja salaojituskerros estävät kosteuden nousun rakenteisiin ja suojaavat siten rakennuksen perustuksia, seiniä ja lattioita.

Finn Ojilta saat kokonaisvaltaiset salaoja- ja sadevesiremontit ja korjaukset, niin että hoidamme kaikki alusta loppuun avaimet käteen periaatteella.

Urakassa teemme pihatyöt valmiiksi, siirrämme kasveja tarvittaessa, istutamme nurmikkoa, teemme laattatyöt, aitojen, terassien purut, betoni ja puuportaiden purkamiset, kasaukset ja uusimiset. Meidän kautta myös hulevesiverkkoihin liittymiset. Teemme tiet ja parkkipaikat kivituhkalla tai asfaltilla, sekä viemme myös kaikki jätemaat ja rakennusjätteet pois urakan aikana ja sen loputtua.

Meidän kautta saat salaojat ja sadevesiremontit myös Isodrän menetelmällä ja suosittelemme myös tukkeutumatonta kotimaista Tehodrain salaojaputkea.

Salaojitukset remontti- tai uudiskohteisiin

Finn Ojat Oy:n salaojitus on vedenpitävä palvelu, johon sisältyy kaikki salaojituksiin kuuluva kaivuutöistä salaojaputkien ja kaivojen asennukseen. Tilaa meiltä salaojitus, jos työmaasi sijaitsee Uudenmaan, Turun, Tampereen, Varsinais-Suomen tai Pirkanmaan alueella.

Teemme sekä salaojaremontit että uudiskohteiden salaojitukset. Saat ennen työn aloitusta maksuttoman kartoituskäynnin, jossa katsomme, millaisia toimia kohde vaatii ja teemme kustannusarvion. Salaoja- ja sadevesijärjestelmissä kannattaa luottaa kokeneeseen ammattilaiseen, joka tietää, mitä tekee ja hoitaa urakan huolellisesti kerralla kuntoon. Huonosti tehty työ voi aiheuttaa vakaviakin kosteusvaurioita, jotka johtavat kalliiseen remonttiin tulevaisuudessa.

Teemme salaojituksia sekä sadevesijärjestelmiä yksityisille kotitalouksille ja taloyhtiöille. Kuntokartoituksista ja salaojien kuvauksista asiakkaamme saa kuntoraportin, jonka liitteenä on tarpeen niin vaatiessa viemärikameralla kuvattu video. Kartoituksen jälkeen teemme remonttikohteisiin tarvittavat huollot ja korjaukset rakennuksen kuntoa ja ikää vaalien. Tutustu tekemiimme salaojituksiin täältä.

Myös sadevesijärjestelmät kuntoon!

Sadevesiä ja lumen sulamisen tuottamaa vettä johdetaan pois salaojaputkien avulla. Tutustu myös Finn Ojien sadevesijärjestelmiin, jotka tukevat rakennuksesi vedenhallintakokonaisuutta. Talon sadevesijärjestelmä on kokonaisuus, johon kuuluvien monien osa-alueiden on toimittava yhdessä. Siksi salaojitus ja koko sadevesijärjestelmäkokonaisuus kannattaa tilata ammattilaiselta, joka suunnittelee parhaan ratkaisun rakennuksesi ja tonttisi tarpeet huomioiden.

Huoltovapaat TehoDrain- salaojaputket

TehoDrain on huoltovapaa ja tukkeutumaton salaojaputki, joka on toimintavarma ratkaisu rakennusten ja kiinteistöjen salaojiin. Perinteisiin salaojaputkiin verrattuna TehoDrain on pitkäikäinen ratkaisu, sillä sen toimintaperiaate ei perustu suodatukseen, vaan painovoimaan. Teemme TehoDrain-salaojaputkien asennuksia osana salaoja- ja sadevesijärjestelmien kokonaisuutta.

Salaojitus on aina merkittävä urakka, joka kannattaa hoitaa kerralla kunnolla. Laadukkaasti tehty salaoja kestävine salaojaputkineen on sijoitus, joka suojaa rakenteita kosteusvaurioilta. Tutustu tekemiimme salaojituksiin!

Isodrän-menetelmä vedeneristykseen

Käytämme salaojissa laadukkaita Isodrän-levyjä, jotka eristävät lämpöä ja kosteutta, ja suojaavat näin maanvastaisia rakenteita. Tuotteesta on eri kokoisia versioita, minkä vuoksi Isodrän-menetelmää voidaan käyttää useimmissa kohteissa.

Finn Ojat hoitaa Isodrän-levyjen ammattitaitoisen asennuksen salaojitusurakoiden yhteydessä. Voit tutustua asennustyömme jälkeen referenssit-osiossa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!