Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Finn Ojat yrityksenä

Finn Ojat Oy on vuonna 2016 perustettu maanrakennusalalla toimiva suomalainen yritys, joka on kasvanut vahvasti ja maltillisesti sen perustamisesta lähtien. Yrityksenä Finn Ojat on myös erittäin vakaavarainen ja siksi voimme taata asiakkaidemme urakoiden sujuvuuden ja kunnialla loppuun saattamisen, sekä sen, että työlle ja materiaaleille antamamme takuut pitävät myös vuosien päästä.

Varaa kartoituskäynti

Suomalaista sisua salaojituksiin

Sitoudumme laatuun, vastuullisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen

Finn Ojat Oy on valintasi, kun etsit luotettavaa, vastuullista ja asiakaslähtöistä kumppania. Yhdessä voimme rakentaa kestävän ja turvallisen tulevaisuuden. Tämä lähestymistapa mahdollistaa pitkäaikaiset ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiimme.

Yrityksemme on saavuttanut korkeimman mahdollisen luottoluokituksen, Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat” sekä Dun&Bradstreetin (ent. Bisnode) AAA-luottoluokituksen, mikä todistaa taloudellisesta luotettavuudestamme ja vastuullisuudestamme.

Ylpeänä voimme myös kertoa, että kaikki työntekijämme ovat 100 % kotimaisia, mikä takaa paikallisen osaamisen ja laadun työssämme. Yhtiön pääomistaja, Janne Paunu, on aktiivisesti mukana päivittäisessä toiminnassa, varmistaen että asiakkaamme ovat aina 100 % tyytyväisiä lopputulokseen.

Finn Ojat Oy toimii tilaajavastuulain mukaisena pääurakoitsijana, huolehtien kaikista viranomaisvelvoitteista ja takuuasioista, sisältäen vastuuvakuutuksen jopa 1 000 000 euroon saakka.

Toimintatapa

Toimintatapana turvallisuus, yhteistyö ja vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa

Finn Ojat Oy:n toimintaperiaatteisiin kuuluu avoin yhteistyö ja vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa. Kaikki sopimukset tehdään kirjallisesti, turvaten asiakkaidemme edut ja turvallisuuden.

Työmaiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää; varmistamme aina kulun koteihin työn aikana ja aidataan työmaa-alueet. Myös poikkeusaikoina turvallisuusseikat otetaan vakavasti huomioon.

Työmme viimeistellään huolellisesti, mukaan lukien loppusiivous, varmistaen että asiakkaan piha-alue on urakan jälkeen sovitussa kunnossa.

Laadunhallinta

Laadunhallinnalla sitoutumista korkeatasoiseen urakointiin

Laadunhallinta on keskeisessä roolissa toiminnassamme. Toteutamme urakoissamme omavalvontaa, jossa kirjaamme työmaan vaiheet ennakkosuunnitelman mukaisesti ja valokuvaamme työsuoritukset kattavasti.

Käytämme ainoastaan CE-hyväksyttyjä, uusia rakennusmateriaaleja, ja noudatamme aina rakennusalan yleisiä ohjeita ja määräyksiä.

Lisäksi kunnioitamme ympäristöä ja pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset.

Työnjohto

Henkilökohtainen kosketus työnjohdossa varmistaa onnistuneen toteutuksen

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta palvelua ja toteutusta, mikä tarkoittaa, että panostamme jokaisen projektin yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Yrityksemme pääomistaja, Janne Paunu, vastaa henkilökohtaisesti kaikkien kohteiden työnjohtamisesta. Hänen 14 vuoden kokemuksensa maanrakennusalalta ja Finn Ojat Oy:n 7 vuoden historia alalla takaavat korkealaatuisten ja menestyksellisten projektien toteutuksen.

Oikein tehty salaojitus suojaa taloasi kosteudelta ja sen aiheuttamilta vahingoilta.

Yhteistyöllä kohti kestäviä ratkaisuja

Rakenna kestävä tulevaisuus Finn Ojien kanssa

Finn Ojat Oy on luotettava kumppani maanrakennushankkeissasi. Olemme sitoutuneet laatuun, turvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen jokaisessa projektissamme. Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä kestävää tulevaisuutta teidänkin talollenne.

Ota yhteyttä
Tutustu referensseihimme