Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ajankohtaiset uutiset

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa ja kuulumisia Finn Ojat Oy:n toiminnasta.

Varaa kartoituskäynti

Ajankohtaista

Energiaremontti talonyhtiölle: miksi ja miten?

Taloyhtiöiden energiatehokkuusremontit eivät ole pelkästään tätä päivää, vaan myös taloudellisesti järkevä investointi energian hinnan nousun ja ilmastonmuutoksen hillitsemisen näkökulmasta. Finn Ojat on mukana toteuttamassa näitä remontteja, jotka parantavat asumismukavuutta ja vähentävät energiankulutusta.

Lue lisää

Taloyhtiön salaojaremontti: Välttämätön investointi kiinteistön kuntoon ja arvoon

Taloyhtiön salaojaremontti on merkittävä investointi, joka tuo lukuisia hyötyjä pitkällä aikavälillä. Vanhojen tai vaurioituneiden salaojien uusiminen on kriittistä rakennusten kunnon ja arvon säilyttämiseksi. Ennakoivilla toimilla säästytte suuremmilta vahingoilta tulevaisuudessa.

Lue lisää

Asiantunteva kuntotutkimus ja korjaus ratkaisi kosteusongelmat 1990-luvun alun omakotitalossa

1990-luvun alun ok-talon asukkaat huomasivat poikkeavaa hajua talon rakenteissa ja päättivät selvittää ongelman laajuuden. Kuntotarkastajan lisäksi apuun kutsuttiin Finn Ojien salaoja-asiantuntija.

Lue lisää

Puutteelliset salaojat sisäilmaongelmien takana

Sisäilmaongelmat voivat johtua toimimattomasta tai viallisesta salaojista tai puutteellisesta sadevesijärjestelmästä. Ratkaise Kosteusongelmat asiantuntevasti – Maksuton salaojakartoitus Finn Ojilta!

Lue lisää

Voiko salaojaremontin tehdä talvella?

Salaojien kunto on olennainen osa kiinteistön toimivuutta ja kestävyyttä. Salaojien tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet pois rakennuksen ympäriltä estäen kosteuden pääsyn rakenteisiin ja vähentäen riskiä kosteusvaurioille. Kysymys talvisen salaojaremontin toteuttamisesta herättää monia kysymyksiä, mutta onko se mahdollista?

Lue lisää

Salaojat ja sadevesijärjestelmä ovat eri asioita

Kun puhutaan kodin tai muun rakennuksen vedenhallinnasta, on tärkeää ymmärtää, että salaojajärjestelmä ja sadevesijärjestelmä ovat eri asioita. Ne ovat kaksi erillistä, mutta äärimmäisen tärkeää osaa rakennuksen kokonaisuutta.

Lue lisää

Salaojat ja salaojajärjestelmät turvaavat kodin

Maan alle kaivettavat salaojat ja kokonaisuuden kattavat salaojajärjestelmät suojaavat kotisi kosteudelta, pitävät sen perustukset kuivina sekä ennaltaehkäisevät ikäviä kosteus-, home- ja routavaurioita. Oikein toteutettu salaojajärjestelmä sekä pidentää rakennuksen elinikää että mahdollistaa turvallisen asumisen kodissa.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen kartoituskäynti

Finn Ojat Oy:n kokeneet ammattilaiset taitavat salaojitukset, sadevesijärjestelmien asennukset, hulevesijärjestelmät sekä muut työmaasi kaivuutyöt. Laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesijärjestelmät suojaavat kotiasi maaperän ja sadevesien aiheuttamalta kosteudelta pidentäen rakennuksen ikää.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.