Kaivuutyöt jokaiseen tarpeeseen

Finn Ojat toteuttaa kaikki uudiskohteiden ja työmaiden kaivuutyöt kuten talonpohjat, salaojat, pihan muokkaukset ja maisemoinnit ammattitaitoisesti ja tarvittaessa ripeällä aikataululla. Palvelemme yksityishenkilöitä ja taloyhtiöitä Uudenmaan alueella.

Kaivuutyöt asiakkaan tarpeen mukaan

Palvelumme:

 • Viemäreiden kaivaminen
 • Viemäriputkien uusiminen
 • Kaivojen asennus
 • Salaojat
 • Louhinta
 • Hulevesijärjestelmät
 • Pihan pintamaan muokkaus ja muotoilu
 • Pihamaiden multaukset
 • Maa-ainesten vaihto
 • Öljysäiliöiden poisto
 • Autopaikat, pihatiet ym.

Ota meihin yhteyttä ja kysy kaivuutöistä, räätälöimme palvelun tarpeesi mukaan. Tarvitsetko kaivuupalvelua?

Kalustomme taipuu monenlaiseen kaivuutyöhön

Käytössämme on laaja kalusto, jolla kaivuutyöt sujuvat niin ahtailla työmailla kuin suurempaakin urakointia vaativissa kohteissa. Pienellä koneella pääsemme näppärästi kellarittomiin kohteisiin ja laajempiin kaivuu-urakoihin käytämme suurempia koneita.

Kaivuutöissä kannattaa aina luottaa ammattilaisten apuun, sillä tontin erityispiirteet ja suunnitellut rakennukset vaikuttavat toteutukseen. Meiltä saat kätevän avaimet käteen -palvelun, joka sisältää työn suunnittelu, tavarantoimituksen, projektin toteutuksen ja loppusiivouksen viimeistelyineen.

Maa-ainesten toimitus työmaalle

Finn Ojat tekee luotettavat maa-ainesten toimitukset Uudenmaan, Tampereen ja Turun seuduilla. Toimitamme mullan, soran ja muut maa-ainekset, joita tarvitset työmaallasi tehtävään urakkaan. Hoidamme myös vanhan työmaalla syntyvän jätemaa-aineksen tai muun rakennusjätteen poiskuljetuksen. Ota yhteyttä, ja kysy lisää maa-aineksista ja kaivuupalveluistamme!

Kaipaako salaojitus kunnostusta?

Talon sadevesijärjestelmien lisäksi rakennuksella tulee olla toimivat salaojat – me hoidamme sinulle myös nämä ratkaisut! Ota yhteyttä ja kysy toki muistakin tarvitsemistasi kaivinkonetöistä. Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä Uudenmaan seuduilla.

Miksi juuri Finn Ojat?

Olemme ylpeitä työstämme ja sen laadusta kertoo laaja joukko tyytyväisiä asiakkaita, joilta on sadellut kiitosta etenkin työn viimeistellystä työnjäljestä ja hyvästä palvelusta. Kaivuutyöt eivät ole aina kaunista katsottavaa, minkä vuoksi meille on tärkeää jättää jälkeemme siisti lopputulos. Viimeistelemme pihan ja siivoamme jälkemme.

Toimimme joustavasti ja kanssamme on helppo kommunikoida. Meiltä saat aina henkilökohtaista, avointa ja rehellistä palvelua. Toteutamme kaikenlaiset kaivutyöt Uudenmaan alueella yksityishenkilöille ja taloyhtiöille. Jos et ole ihan varma, miten jokin asia pitäisi toteuttaa, ota yhteyttä, autamme mielellämme ongelmasi ratkaisussa!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.