Kaivuupalvelut

Monipuoliset kaivuupalvelut Uudenmaan, Tampereen ja Turun seuduilla

Finn Ojat Oy:n tiimi tekee uudiskohteiden kaivuutyöt sekä erilaiset työmaalla tarvittavat kaivuut ammattitaidolla. Kaivuupalvelumme kattavat muun muassa talopohjien kaivuutyöt, pihan muokkaukset ja maisemoinnit. Hoidamme samalla myös työmaalle tilattujen maa-ainesten kuljetukset. Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa ovat toimialueitamme, joten valitse Finn Ojien kaivuupalvelut, mikäli tarvitset kaivuutyölle tekijää esimerkiksi pääkaupunkiseudun, Tampereen tai Turun seudulla.

Käytössämme on erilaista kalustoa, jolla työskennellään sujuvasti niin ahtailla työmailla kuin suurempaakin urakointia vaativissa kohteissa. Työmaan kaivuu-urakoissa kannattaa luottaa ammattilaisten apuun, sillä tontin erityispiirteet ja suunnitellut rakennukset vaikuttavat kaivuiden toteutukseen.

Maa-ainesten toimitus työmaalle

Finn Ojat tekee luotettavat maa-ainesten toimitukset Uudenmaan, Tampereen ja Turun seuduilla. Toimitamme mullan, soran ja muut maa-ainekset, joita tarvitset työmaallasi tehtävään urakkaan. Hoidamme myös vanhan työmaalla syntyvän jätemaa-aineksen tai muun rakennusjätteen poiskuljetuksen. Ota yhteyttä, ja kysy lisää maa-aineksista ja kaivuupalveluistamme!

Kaipaako salaojitus kunnostusta?

Talon sadevesijärjestelmien lisäksi rakennuksella tulee olla toimivat salaojat – me hoidamme sinulle myös nämä ratkaisut! Ota yhteyttä ja kysy toki muistakin tarvitsemistasi kaivinkonetöistä. Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen seuduilla. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!