Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hulevesijärjestelmä sadevesien ja pintavesien hallintaan

Finn Ojat kartoittaa pihasi järjestelmien toiminnan ja tarjoaa tilanteeseenne parhaiten sopivan ratkaisun. Pyydä ilmainen kartoitus! Asennamme järjestelmiä saneeraus- ja uudiskohteisiin Uudellamaalla. Hulevesijärjestelmä kattaa sadevesien ja pintavesien hallinnan, eli käytännössä kuljettaa katolta tulevan ja maahan satavan veden pois rakennuksen viereltä.

Varaa kartoituskäynti

Hulevesijärjestelmä

Hulevesijärjestelmä nostaa rakennuksen elinikää

Hulevesijärjestelmä pitää sisällään katolla toimivan sadevesijärjestelmän ja maahan kaivetut salaojat, jotka hallitusti kuljettavat ylimääräisen veden pois rakennuksen läheltä. Kovilla sateilla vesikuorma voi kasvaa todella suureksi. Jos sade- ja pintavesiä ei hallita oikein, vesi voi päätyä rakenteisiin ja aiheuttaa suurta vahinkoa.

Pintamaan kallistus

Hulevesien hallinnassa käytetään myös pintamaan kallistuksia. Pintamaata kallistetaan, jotta sadevesi ohjautuu seinästä poispäin. Salaojilla varmistetaan, että sepeli johtaa loput pintavedet salaojaputkistoon. Rinnetonteilla voidaan käyttää myös pintasalaojaputkia, jotka edistävät rinnettä alas valuvien sadevesien päätymistä järjestelmään.

Projektin eteneminen

  • Yhteydenotto
  • Kartoituskäynti kohteessa
  • Saneerauskohde: järjestelmän toiminnan tarkistus ja korjaussuunnitelma
  • Uudiskohde: järjestelmän suunnittelu
  • Hulevesijärjestelmän toteutus sovitulla aikataululla
  • Pihan viimeistely

Hallinta

Hulevesien hallinta

Oikein asennettu sadevesijärjestelmä ja salaojat johtavat hulevedet hallitusti pois rakennuksen perustuksista joko kaupungin hulevesijärjestelmään tai avo-ojaan. Vaihtoehtona on myös tontille imeyttäminen hulevesitunnelien avulla.

Finn Ojat toteuttaa kaikkia vaihtoehtoja huomioiden asiakkaiden tarpeet ja viranomaisten vaatimukset. Neuvomme asiakkaitamme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun valinnassa, ja opastamme tarvittaessa viranomaisten kanssa asioinnissa.

Lähtökohtaisesti toimitamme valmiita kokonaisuuksia, joissa asiakas saa kokonaisratkaisun avaimet käteen -periaatteella alkusuunnittelusta loppusiivoukseen. Olemme kuitenkin joustavia ja asiakas voi omalla toiminnallaan säästää kustannuksissa.

Palvelu

Finn Ojilta saat henkilökohtaista palvelua

Olemme pieni ja asiakkaan tarpeisiin mukautuva yritys ja palvelemme kaikkia henkilökohtaisesti. Meille on tärkeää saada asiakkaidemme hulevesiin liittyvät asiat kuntoon, joten etsimme aina tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Toteutamme jokaisen projektin niin kuin tekisimme sen itsellemme: tarkkuudella, laadulla, oikeilla materiaaleilla ja viimeistellyllä jäljellä.

Toimiva hulevesijärjestelmä pidentää rakennuksen elinikää kymmeniä vuosia. Teemme jatkuvasti töitä sen puolesta, että asuminen on turvallista ja terveellistä. Pitkä kokemuksemme ja reipas työote tekevät työskentelystä kanssamme vaivatonta. Palvelemme omakotiasujia ja taloyhtiöitä Uudenmaan alueella.

Palvelumme kattavat myös muun muassa kaivuutyöt, salaojitukset ja sadevesijärjestelmät.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous tai tilaa ilmainen kartoituskäynti

Finn Ojat Oy:n kokeneet ammattilaiset taitavat salaojitukset, sadevesijärjestelmien asennukset, hulevesijärjestelmät sekä muut työmaasi kaivuutyöt. Laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesijärjestelmät suojaavat kotiasi maaperän ja sadevesien aiheuttamalta kosteudelta pidentäen rakennuksen ikää.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.