Salaoja- ja sadevesijärjestelmät sekä tukimuurin saneeraus, Asunto-osakeyhtiö, Helsinki

Salaojatyöt, sadevesijärjestelmät, kaivuupalvelut ja rahoitusratkaisut

Laadukkaat salaojitukset ja sadevesijärjestelmät kokeneilta ammattilaisilta.

Kohteena oli neljän asunnon asunto-osakeyhtiö sekä luhtitalo. Päätyasunnon kellaritiloihin oli syntynyt kosteusvaurioita. Tämän johdosta taloyhtiö päätti uusia salaoja- ja sadevesijärjestelmät kokonaisuudessaan. Samalla pihalle saneerattiin korkoerojen vuoksi myös tukimuuri. Taloyhtiön edustaja oli niin tyytyväinen Finn Ojien työhön ja lopputulokseen, että on suositellut Finn Ojia muille kohteille, jotka on myös jo tehty Finn Ojien toimesta.

Finn Ojat - Salaojitus ja sadevesijärjestelmät
Uudenmaan alueella.

Kotimaiset salaojituksen ammattilaiset

Finn Ojat Oy:n kokeneet ammattilaiset taitavat salaojitukset, sadevesijärjestelmien asennukset, hulevesijärjestelmät sekä muut työmaasi kaivuutyöt. Laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesijärjestelmät suojaavat kotiasi maaperän ja sadevesien aiheuttamalta kosteudelta pidentäen rakennuksen ikää.

Palvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille 

Tarjoamme palveluitamme sekä kotitalouksille että taloyhtiölle. Toimimme työmaalla täsmälleen yhdessä tehdyn sopimuksen mukaan tarjoten kestäviä ratkaisuja asumiseen. Kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusratkaisun sadevesijärjestelmien ja salaojitusten hankintaa varten. Tiedäthän, että voit saada kotitalousvähennystä kodissa tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä kunnossapito- tai perusparannustyöstä? Lue lisää aiheesta vero.fi-sivulta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.