Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

16 tammikuu, 2024

Puutteelliset salaojat sisäilmaongelmien takana

Sisäilmaongelmat voivat johtua toimimattomasta tai viallisesta salaojista tai puutteellisesta sadevesijärjestelmästä. Ratkaise Kosteusongelmat asiantuntevasti – Maksuton salaojakartoitus Finn Ojilta!

Kosteusongelmat omakotitalon perustuksissa voivat muodostua merkittäväksi haitaksi, mutta meillä on ratkaisu. Finn Ojat tarjoaa maksuttoman salaojakartoituksen, jonka avulla voimme yhdessä varmistaa kotisi terveellisen ja kestävän tulevaisuuden.

Miksi salaojituksen tarkistus on tärkeää:

Toimimaton salaojitus voi johtaa kosteusvaurioihin, lisäten sisäilmahaittojen riskiä ja aiheuttaen terveysongelmia. Allergisesta nuhasta homepölykeuhkoon – oireiden kirjo on laaja. Kosteusvauriot voivat myös vaikuttaa merkittävästi asunnon arvoon, ja on huomioitava, etteivät vakuutusyhtiöt välttämättä korvaa puutteellisesta salaojituksesta johtuvia vahinkoja.

Suositukset asukkaille:

Finn Ojat ja Hengitysliitto suosittelevat omakotitalojen asukkaille salaojien kunnon tarkistamista vähintään kerran vuodessa. Tarkastuskaivoissa veden pinta saa olla korkeintaan alimman salaojaputken alareunassa. Toimivan salaojan merkkejä ovat veden ulostulo seuraavasta tarkastuskaivosta ja oikeanlainen pohjaveden hallinta.

Merkit toimimattomasta salaojituksesta:

  • Kostea maa talon vieressä
  • Vesi seisoo pihassa sateen jälkeen
  • Perustuksen hilseily, värimuutokset ja halkeilu
  • Sisätiloissa kostea kellari tai maakellarimainen ilma

Miksi valita Finn Ojat Oy?

  • Asiantunteva kartoitus vanhojen salaojiesi kunnosta
  • Tiedonanto korjauksen tai kunnostuksen tarpeesta
  • Arvio salaojaremontin hinnasta ja kestosta

Maksuton salaojakartoitus – Avain kosteusongelmien ratkaisuun:

Tilaa maksuton salaojakartoitus Finn Ojilta verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä jo seuraavana arkipäivänä sopiaksemme tarkemman ajan kartoitukselle. Älä epäröi – ratkaistaan kosteusongelmat yhdessä ja pidennetään kotisi käyttöikää vuosikymmenillä! Kartoitus ei sido sinua mihinkään – tee ensimmäinen askel kohti terveempää kotia!

Tilaa maksuton salaojakartoitus