Salaojasaneeraus Helsinki omakotitalo

Salaojatyöt, sadevesijärjestelmät, kaivuupalvelut ja rahoitusratkaisut

Laadukkaat salaojitukset ja sadevesijärjestelmät kokeneilta ammattilaisilta.

Kohde: Kohde on 80 luvulla rakennettu yksitasoinen ja matalaperusteinen omakotitalo. Kohteeseen suoritettiin salaojat, sekä sadevesijärjestelmän saneeraus. Miksi asiakas päätyi salaoja/sadevesi remonttiin: Asiakas oli tehnyt selvityksen vanhojen salaojien toimivuudesta ja selvisi, että kohteessa olivat erittäin vanhat tiilestä tehdyt ruukkuputket salaojina ja nämä olivat liian ylhäällä anturaan nähden. Lisäksi sadevesiä ei ollut millään tavalla ohjattu poispäin talosta ja ne laskeutuivat suoraan sokkelin viereen. Toteutus: Finn Ojat toteutti kohteeseen patolevyratkaisulla salaojien/sadevesien saneerauksen. Lisäksi asfalttialueelle lisättiin yksi pintavesikaivo. Kohteeseen jouduttiin asentamaan lisäksi pumppaamo salaojan koron takia ja hulevesien poistoputki jouduttiin rakentamaan noin 50 metrin päähän, kahden tontilla olleen naapuritalojen takapihojen läpi. Työ sujui hyvin yhteisymmärryksessä, muiden tontilla olleiden talojen omistajien kanssa. Pinta maat viimeisteltiin mullalla ja kivipinnat kivituhkalla ja murskeella. Urakan kesto: Urakka kesti noin 1,5 viikkoa

Finn Ojat - Salaojitus ja sadevesijärjestelmät
Uudenmaan alueella.

Kotimaiset salaojituksen ammattilaiset

Finn Ojat Oy:n kokeneet ammattilaiset taitavat salaojitukset, sadevesijärjestelmien asennukset, hulevesijärjestelmät sekä muut työmaasi kaivuutyöt. Laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesijärjestelmät suojaavat kotiasi maaperän ja sadevesien aiheuttamalta kosteudelta pidentäen rakennuksen ikää.

Palvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille 

Tarjoamme palveluitamme sekä kotitalouksille että taloyhtiölle. Toimimme työmaalla täsmälleen yhdessä tehdyn sopimuksen mukaan tarjoten kestäviä ratkaisuja asumiseen. Kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusratkaisun sadevesijärjestelmien ja salaojitusten hankintaa varten. Tiedäthän, että voit saada kotitalousvähennystä kodissa tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä kunnossapito- tai perusparannustyöstä? Lue lisää aiheesta vero.fi-sivulta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.