Kerrostalo Espoo

Salaojatyöt, sadevesijärjestelmät, kaivuupalvelut ja rahoitusratkaisut

Laadukkaat salaojitukset ja sadevesijärjestelmät kokeneilta ammattilaisilta.

Kohde: Kohde on yli 50 huoneiston kerrostalo Espoossa, jossa Finn Ojien toimesta suoritettiin salaojien ja sadevesijärjestelmän täydellinen uusiminen, sekä pintavesien uudelleen ohjaus. Miksi yhtiö päätyi salaojaremonttiin: Sokkelia pitkin oli alkanut nousemaan kosteutta, joka rapautti perusmuurin rappauksien lisäksi pommisuojan poistokuilun. Poistokuilu ui veden vallassa ja oli osittain käyttökelvoton. Toteutus: Kohde on rakennettu kalliolle ja tämän tuomien korkohaasteiden vuoksi, kohteeseen jouduttiin asentamaan 2 kpl pumppaamoja salaojille hälytyskeskuksilla. Tämän lisäksi sokkeli vedeneristettiin, lämmöneristystä parannettiin ja pommisuojan pakotunneli saneerattiin täysin. Lisäksi pommisuojan pakotunneli salaojitettiin ja vedeneristettiin, jotta tämä olisi myös käyttökunnossa tarpeen tullen. Kohteessa uusittiin myös pintavesien johdettavuutta, asfalttia noin 400 m2 edestä, nurmipintaa 2000 m2, sekä tehtiin varausputket autolatausasemia varten. Urakan kesto: Remontti kesti noin 2,5 kk

Finn Ojat - Salaojitus ja sadevesijärjestelmät
Uudenmaan alueella.

Kotimaiset salaojituksen ammattilaiset

Finn Ojat Oy:n kokeneet ammattilaiset taitavat salaojitukset, sadevesijärjestelmien asennukset, hulevesijärjestelmät sekä muut työmaasi kaivuutyöt. Laadukkaasti toteutetut salaojitukset ja sadevesijärjestelmät suojaavat kotiasi maaperän ja sadevesien aiheuttamalta kosteudelta pidentäen rakennuksen ikää.

Palvelut kotitalouksille ja taloyhtiöille 

Tarjoamme palveluitamme sekä kotitalouksille että taloyhtiölle. Toimimme työmaalla täsmälleen yhdessä tehdyn sopimuksen mukaan tarjoten kestäviä ratkaisuja asumiseen. Kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusratkaisun sadevesijärjestelmien ja salaojitusten hankintaa varten. Tiedäthän, että voit saada kotitalousvähennystä kodissa tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä kunnossapito- tai perusparannustyöstä? Lue lisää aiheesta vero.fi-sivulta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.