Tilaa ilmainen kartoitus!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi alla olevalla lomakkeella.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

27 maaliskuu, 2024

Energiaremontti talonyhtiölle: miksi ja miten?

Taloyhtiöiden energiatehokkuusremontit eivät ole pelkästään tätä päivää, vaan myös taloudellisesti järkevä investointi energian hinnan nousun ja ilmastonmuutoksen hillitsemisen näkökulmasta. Finn Ojat on mukana toteuttamassa näitä remontteja, jotka parantavat asumismukavuutta ja vähentävät energiankulutusta.

Alueputkien uusiminen – ennakoi ennen kuin vuotaa

Alueputkien uusiminen on yleisimpiä toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan taloyhtiön energiatehokkuutta. Finn Ojat käyttää Uponorin Vip Ecoflex -putkia, jotka takaavat luotettavan ja energiatehokkaan lämmityksen. Energiaremontti on tärkeä investointi, joka pitkällä aikavälillä nostaa kiinteistön arvoa ja se voi näkyä jo saman tien asunnon hintalapussa, jos sitä on myymässä. Ostajat arvostavat tehtyjä remontteja ja energia tehokkuutta.

Energiaremontti on tärkeä investointi, joka pitkällä aikavälillä nostaa kiinteistön arvoa

Salaoja- ja sadevesiremontti lämmöneristyksellä

Toinen Finn Ojien erikoisala on salaoja- ja sadevesiremontit, joissa voidaan käyttää Isodränin salaojittavia eristyslevyjä. Salaoja- ja sadevesiremontti lämmöneristyksellä, ei ainoastaan paranna kiinteistön energiatehokkuutta, vaan myös suojaa rakennusta kosteudelta, mikä on erityisen tärkeää rakennuksen kunnon ja asumisterveyden kannalta. Remontin kautta kiinteistön arvo myös nousee ja se on tarvittaessa helpompi myydä.

Energiatehokkuusremontit tarjoavat lukuisia etuja taloyhtiöille

Energiatehokkuus – hyödyt ja kannustimet

Energiatehokkuusremontit tarjoavat lukuisia etuja taloyhtiöille, mukaan lukien pienemmät energialaskut ja kiinteistön arvon nousu. Finn Ojat auttaa taloyhtiöitä saavuttamaan nämä edut käyttämällä alan parhaita käytäntöjä ja materiaaleja. Energiatehokkuus on myös vastuullinen valinta ympäristön kannalta.

Finn Ojilla on laaja kokemus ja asiantuntemus energiatehokkuusremonteista

Miksi valita Finn Ojat energiatehokkuusremonttiin?

Finn Ojilla on laaja kokemus ja asiantuntemus energiatehokkuusremonteista, ja olemme sitoutuneet käyttämään laadukkaita materiaaleja ja tekniikoita. Valitsemalla meidät kumppaniksi varmistat, että taloyhtiösi energiatehokkuusremontti toteutetaan ammattitaidolla ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Kun teidän talonyhtiössänne tai kiinteistössä tulee energiaremontti ajankohtaiseksi, ottakaa yhteys meihin Finn Ojilla.

Ota Yhteyttä tai varaa Maksuton kartoituskäynti